Header

ZIN kraamzorg


 
Logo ZIN

ZWANGER ZIJN IS NATUURLIJK HET MOOISTE WAT ER IS!

 Wij van ZiN kraamzorg zijn trots om bij u te mogen kramen. Wij maken uw kraamtijd graag tot een onbezorgde tijd waarin we u en uw baby verzorgen en verwennen en uw huishouden draaiende houden. Maar we zorgen ok goed voor de andere gezinsleden, zodat zij op een prettige manier zo snel mogelijk kunnen wennen aan de nieuwe gezinssituatie.

Ons team staat bij u in de regio 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar met:
· Bevallingsmaatje: ondersteuning tijdens uw bevalling (vanaf 3 cm. ontsluiting) op uw verzoek of die van de verloskundige.
· Assistentie van de verloskundige bij de bevalling.
· Uw huis weer op orde maken na de bevalling of bij thuiskomst.
· Een vaste kraamverzorgende per gezin tijdens de hele kraamtijd.
· Deskundige zorg en advies voor u en uw baby.
· Uw huishouden draaiende houden.
· Steunpunten bij u in de buurt, met alles op het gebied van (borst)voeding & verzorging voor u en uw baby.
· Een team van lactatiekundigen voor advies en begeleiding bij borstvoeding.

ZiN is bereikbaar via 088 - 77 88 588 of via www.zinkraamzorg.nl
WIJ ZORGEN DAT U KUNT GENIETEN VAN UW KRAAMTIJD!

Careyn Kraamzorg


Logo Careyn

 

 

 

 Careyn Kraamzorg geeft je ‘t vertrouwen

Met de zorg van Careyn Kraamzorg kun je onbezorgd genieten van je zwangerschap en kraamtijd. In deze bijzondere periode staan jouw wensen voorop, want het gaat natuurlijk om jou en je gezin.

Onze belangrijkste uitgangspunten zijn:

• Eén vaste kraamverzorgende

• Begeleiding en verzorging tijdens en na de bevalling, ook ’s avonds of ’s nachts

• Gegarandeerd het aantal uren kraamzorg dat je nodig hebt

• De beste kraamverzorgenden

Careyn Kraamzorg is met jaarlijks ruim 8.000 verzorgingen in grote delen van Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant een vertrouwd adres. Onze kwaliteit van zorg wordt onderschreven door ons ISO-HKZ certificaat en WHO/UNICEF-certificaat Zorg voor Borstvoeding. Onder onze vestiging in Utrecht vallen onder meer de gemeenten Woerden, Stichtse Vecht, De Bilt, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Bunnik, Vianen en Zeist, Soest, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug

Contactgegevens:
Careyn Kraamzorg
Over de Dammen 4, 3136 KA Vlaardingen

Aanmelden: www.careynkraamzorg.nl of 088-1239999 (Cliëntenservice)

info@careynkraamzorg.nl

Volg ons ook op Facebook, Pinterest en Instagram

 

Naviva kraamzorg


 Naviva kraamzorg

Naviva Kraamzorg– De beste start voor moeder en kind

NavivaKraamzorg staat voor jou, je kindje en jullie gezin klaar. We bieden jullie graag de beste start op een ontspannen manier. Aandacht voor veiligheid, verzorging en voeding staat voorop. Onze kraamverzorgenden laten je daarnaast kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Onze Borstvoedingslijn is 7 dagen per week gratis bereikbaar voor al je vragen over borstvoeding tot de eerste verjaardag van je kindje.

We werken buurtgericht en onze kraamverzorgende komt uit jouw omgeving: dat geeft een vertrouwd gevoel. Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in je leven. Wij van Yunio willen dat je aan deze tijd een warme herinnering overhoudt. Naviva Kraamzorg biedt daarom deskundige en professionele zorg met aandacht en liefde. Voor, tijdens en na je bevalling
 
Naviva Kraamzorg www.naviva.nl info@naviva.nl
088 – 7777 666

Bezoekadres:
Keulenstraat 19
7418 ET Deventer

Postadres:
Postbus 2190
7420 AD Deventer

 

Kraamzorg de Waarden

DE WAARDEN

 

 

 

 

 

Onze zorg begint al bij je inschrijving:

· Je krijgt professionele kraamzorg, waarbij jij als klant centraal staat. De zorg wordt geleverd door gemotiveerde en gediplomeerde kraamverzorgenden.
· Onze consulente neemt in een persoonlijk gesprek de bevalling en kraamtijd met je door, jouw verwachtingen en onze mogelijkheden.
· Je kunt een borstvoedingsbijeenkomst bijwonen en altijd een beroep doen op de deskundigheid van onze lactatiekundigen.
· De kraamverzorgende begeleidt jou en je partner en assisteert de verloskundige bij de bevalling en kan indien gewenst eerder aanwezig zijn. Zij zorgt voor een goede start van jullie nieuwe gezin, controleert moeder en kind en zorgt er voor dat je kraamperiode ook medisch goed verloopt.
· Je krijgt deskundige begeleiding bij (borst)voeding.
· Natuurlijk is er ook aandacht en zorg voor de overige gezinsleden en kun je 24 uur per dag met al je vragen bij ons terecht

Maar wij bieden meer:
Mijndewaarden.nl: Je kunt gebruik maken van mijndewaarden, een persoonlijke site waar je de ontwikkeling van je kindje en zwangerschap kunt volgen, van week tot week, steeds met leuke tips en adviezen.
PaPagina.nl: Sinds kort is er een uitgebreide online service voor aanstaande vaders. Hier krijgt hij informatie die precies aansluit op zijn beleving en behoefte.
Gratis bedverhogers: Bedverhogers en andere benodigdheden kun je eenvoudig bestellen via onze website. Ze worden ook gratis bij je thuisbezorgd.

Spreekt onze zorg je aan? Regel je kraamzorg eenvoudig via www.kraamzorgdewaarden.nl en meld je online aan of bel 0900 5722646.

 

Kraam Inzicht regio Utrecht


kraaminzicht

 

 

Wij kiezen naast het scheppen van een voor de kraamvrouw en haar partner zorgenvrij kraambed, in de eerste plaats voor kwaliteit van de kraamzorg en ruime aandacht voor de medische aspecten.

In grote lijnen bestaat onze kraamzorg uit het assisteren van de verloskundige bij de thuisbevalling, verzorging en controles van de kraamvrouw en de baby, begeleiding bij borstvoeding (zo nodig met hulp van een lactatiekundige), licht huishoudelijk werk, verzorging van ontbijt en lunch en het bijhouden van het kraamdossier.

Advisering en begeleiding leiden tot vertrouwen in de toekomst.

www.kraaminzicht.nl 030-6586210

Informatieavond ‘Goed voorbereid op de kraamtijd’

Voor álle aanstaande ouders organiseert KraamInzicht een informatieavond in de Bilt waarin je alle in’s en outs over de kraamtijd krijgt. Van gebroken nachten tot beschuit met muisjes en van tepelkloven tot de roze wolk. Uit onderzoek is gebleken dat een goede voorlichting over de kraamtijd de ervaring uiteindelijk aanzienlijk positiever maakt! Hier willen wij graag aan bijdragen!

De informatie wordt, onder genot van een heerlijke kop koffie op thee, gegeven door een verloskundige en een heel ervaren kraamverzorgende. In één avond zijn jullie voldoende op de hoogte om goed voorbereid de kraamweek in te gaan! Je bent van harte welkom vanaf een positieve zwangerschapstest tot net vóór de bevalling.

Kijk op onze website (www.kraaminzicht.nl) voor actuele data en meldt je aan bij lot@kraaminzicht.nl. Wij vragen een bijdrage van 10 euro per ouderpaar. Heb je vragen, bel ons gerust op 030-6586210.

 

BabyCare Kraamzorg


babycare

 

 

 

Je bent zwanger
Gefeliciteerd! Je wilt je kleintje én jezelf natuurlijk de best mogelijke start geven. Kiezen voor BabyCare Kraamzorg is kiezen voor de beste kwaliteit.

BabyCare staat voor kwaliteit
BabyCare is gecertificeerd volgens de HKZ-normen en in het bezit van het internationale certificaat 'Zorg voor borstvoeding' van Unicef.
Onze kraamverzorgenden zijn uitstekend opgeleid en volgen regelmatig bijscholingen. Een aantal kraamverzorgenden zijn gespecialiseerd in de begeleiding rondom partus, sectio-nazorg en kraamzorg bij meerlingen.

BabyCare staat voor een onvergetelijke kraamtijd!
Onze kraamverzorgende past zich aan jouw gezinssituatie aan en niet andersom! BabyCare streeft er naar dat je slechts te maken krijgt met 1 kraamverzorgende, die gedurende je kraamtijd aanwezig is.

Aanmelden bij BabyCare
Meld je nu aan voor kraamzorg van BabyCare, dan ben je straks verzekerd van de beste hulp en verzorging.
Aanmelden kan via info@babycarekraamzorg.nl of via 088-0157300

www.babycarekraamzorg.nl

 

Allerzorg


 Alle zorg

 

 

 

 

U bent zwanger…. van harte gefeliciteerd!

U bent van harte welkom bij Allerzorg Kraamzorg in de regio Utrecht.

Wij werken met betrokken professionals waardoor u verzekerd bent van kraamzorg zoals u die wenst.

Wij zijn een landelijke organisatie met kleine teams.
Korte lijnen en een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk.

U kunt al uw wensen en verwachtingen met ons bespreken tijdens de intake die we met al onze cliënten thuis afspreken.

Allerzorg kraamzorg bied u ook:

  • Babymassage
  • Natuurlijke kraamzorg
  • Gratis gebruik van klossen en hulpmiddelen
  • Lactatiekundige
  • Verhuur van borstkolven


Voor meer informatie of inschrijven kunt u bellen naar 0418-561164, wij helpen u graag verder.
www.allerzorg.nl/kraamzorg
Wij wensen u een fijne en goede zwangerschap toe!