Header

Opening Geboortehuis Utrecht 2012

Publicatiedatum: 19-03-2012

Graag nodigen wij je uit om op zaterdag 12 mei 2012 de opening van het Geboortehuis Utrecht in het Diakonessenhuis te vieren. Neem vast een kijkje in de geboortekamers en bezoek de geboortemarkt. Hier vind je informatie over:
Bevallen in het Geboortehuis Utrecht Bevallen in het Diakonessenhuis Borstvoeding Kraamzorg Zwangerschapsfotografie Kinderkleding Zwangerschapskleding Geboortekaartjes Draagdoekconsulente
En nog veel meer
Kom je ook?

Wanneer Zaterdag 12 mei 2012 Tijd 10.00 - 13.00 uur Locatie Diakonessenhuis Utrecht, Bosboomstraat 1, 3582 KE Utrecht
www.geboortehuisutrecht.nl
Een nieuwe plek om te bevallen.

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de bouw van het Geboortehuis Utrecht. Tien verloskundigenpraktijken uit de regio Utrecht namen samen met STBN (Stichting Thuisbevalling Nederland) en het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn het initiatief om het eerste geboortehuis in de stad Utrecht op te richten. Zwangere vrouwen kunnen hier met hun eigen verloskundige in een huiselijke sfeer bevallen met alle voordelen van het ziekenhuis binnen handbereik. Het Geboortehuis Utrecht is gevestigd in het Diakonessenhuis aan de Bosboomstraat 1 te Utrecht. Met het Geboortehuis krijgen zwangere vrouwen uit Utrecht en omgeving een nieuwe keuzemogelijkheid: “bevallen tussen thuis en ziekenhuis”.
Dit is het eerste geboortehuis in de stad Utrecht.

terug naar overzicht